Zakelijk en feestelijk ruimte huren in Lelystad

VERHUUR PAKKETTEN
Op zoek naar een geschikte en originele locatie voor een feest, congres, vergadering, workshop, eindexamen of andere gelegenheid in Lelystad? Dan ben je bij Corneel aan het juiste adres om een ruimte te huren! Onze zalen zijn te huur voor uw feesten, partijen of andere bijeenkomsten. Gezien de indeling van ons pand is dit mogelijk voor zowel grote als kleine gezelschappen.

FOYER
Onze foyer leent zich uitstekend voor vergaderingen, diners en borrels. De zaal is zeer geschikt voor feesten, workshops en optredens. De foyer is voor maximaal 100 personen te huren.

GROTE ZAAL
Voor de grotere feesten kan zowel de grote zaal als foyer worden opengesteld, waardoor er ruimte is voor een maximaal aantal van 450 personen.

MOGELIJKHEDEN
Corneel biedt u een breed scala aan mogelijkheden. Zo hebben wij alle licht- en geluidstechnische faciliteiten in huis om optredens of een DJ te verzorgen. Ook kan de aankleding van de zaal naar wens worden aangepast. Bekijk hier onze technische specificaties.

TARIEVEN

*In sommige gevallen is er een cultureel tarief mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
** Bezoekers betalen per item €1,- voor het gebruik van de garderobe. Het is mogelijk de garderobekosten uit te kopen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Alle bedragen zijn per uur, de pakketten zijn exclusief eventuele bemiddelingskosten en kosten voor de inzet van security.

Let op: Op de zaterdagen zijn er bijna altijd concerten, maar er zijn wel eens lege plekken in onze agenda te vinden. Informeer naar de vrije momenten.

VERHUURVOORWAARDEN
Op alle pakketten zijn onze verhuurvoorwaarden van toepassing.

PRIJZEN EN MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over verhuur, kunt u contact opnemen via info@corneel.nl of 0320-285528.