Vrijwilligers

Op zoek naar vrijwilligerswerk in Lelystad? Word vrijwilliger bij Corneel!

Vrijwilligers houden Corneel draaiende en maken de sfeer van de avond. Als vrijwilliger krijg je de kans om achter de schermen mee te kijken, alle soorten muziek mee te maken en natuurlijk onderdeel te worden van een leuk en gezellig team! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

Corneel zoekt op het moment vrijwilligers in de volgende functies:

– BAR

Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar susan@corneel.nl!

Wat vragen we van onze vrijwilligers?
Ben je een harde werker én hou je van een feestje? Samen met een gezellig team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt in Corneel. Als vrijwilliger ben jij het visitekaartje van het poppodium, het is dus belangrijk dat je klantgericht en gastvrij kunt werken. Na je inwerkperiode ben je in staat om binnen een team een professionele avond te draaien. Daarnaast vragen we je minimaal twee avonden / nachten per maand inzetbaar te zijn en aanwezig te kunnen zijn tijdens de maandelijkse vrijwilligersvergaderingen (iedere eerste donderdagavond van de maand.) De minimale leeftijd om vrijwilliger te worden is 18 jaar.

Wat geven we onze vrijwilligers terug?

Buiten dat het een unieke kans is om ervaring op te doen, je talenten te ontwikkelen en je cv te pimpen, kun je aanschuiven bij de verschillende gezellige teamavonden, trainingen en uitjes, waaronder jaarlijks vrijwilligerswerk op Lowlands. Daarnaast werk je in een divers en enthousiast team van vrijwilligers, krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij Corneel en heb je de mogelijkheid om jezelf en bekenden op de gastenlijst te zetten!

ONZE VRIJWILLIGERS WERKEN IN DE VOLGENDE TEAMS:

 

BARWeet jij hoe je het perfecte biertje moet tappen, hou je van aanpakken en van midden tussen de mensen werken? Dan ben jij de perfecte barmedewerker. Binnen dit team tap je biertjes, mix je drankjes, schenk je wijn en speciaalbier uit, vul je de voorraad aan en verwissel je fusten. Kortom: je bent actief bezig en staat veel in contact met onze bezoekers! Ervaring in de horeca is niet vereist, feeling voor bar-werk en enthousiasme is een must.

SERVICE (GARDEROBE & KAARTVERKOOP)
Ben jij gastvrij ingesteld en hou je wel van het maken van een praatje? Dan ben jij de perfecte medewerker service. Binnen dit team verricht je verschillende werkzaamheden. Zo verkoop je tickets aan de kassa of neem je jassen aan in de garderobe. Jij staat aan het begin van een te gekke avond!

LICHT
Volg je een opleiding tot lichttechnicus en wil je graag extra ervaring opdoen? Of schuif jij gewoon graag aan de lichtknoppen, terwijl je doordeweeks heel iets anders doet? Meld je dan aan als lichttechnicus! We leiden je op, zodat je zelf later je eigen ontwerpen kan maken bij clubnachten, concerten en andere activiteiten. Het is belangrijk dat je al over enige ervaring beschikt. In deze functie ondersteun je de hoofd-technicus en verzorg je het licht voor zowel concerten als dansfeesten. Tijdens de avond bedien je de lichttafel en na afloop zorg je dat alles weer opgeruimd wordt. Als de technicus hulp nodig heeft, dan spring jij graag bij. De diensten beginnen in de middag, dus je bent er bij vanaf de soundcheck tot en met de nazit met de rest van ons vrijwilligersteam.

BACKSTAGE
Ben je gastvrij, niet zo snel starstruck, hou je van bandjes (kijken) en heb je tijd in het weekend? Meld je dan aan als backstagemedewerker. Als backstagemedewerker ben je verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst van onze bands. Van de hapjes en drankjes tot het licht, de strijkbout en handdoeken: jij zorgt ervoor dat de backstage op en top gezellig en voorzien van alle wensen is. Zodra de bands aankomen ben jij hun aanspreekpunt en fungeert als schakel tussen de band en de avondcoördinator. Tijdens het concert sta je bij het podium om ervoor te zorgen dat er geen groupies backstage kunnen. En dan begint het grote opruimen.. een zeer diverse functie dus!

FOTOGRAFIE
Na afloop van een avondje Corneel kunnen onze bezoekers nagenieten dankzij een sfeervolle fotoreportage. Deze foto’s worden gemaakt door een vast team van enthousiaste fotografen. Heb jij ervaring met fotografie? Ben je in het bezit van een eigen camera? En vind je het leuk om je fotografieskills verder te ontwikkelen? Voeg je dan bij het fotografenteam en zorg ervoor dat onze avonden op een onvergetelijke manier worden vastgelegd!