Vacature Programmeur

We zijn per direct op zoek naar een

Programmeur

Voor 24 uur per week

Onze huidige programmeur gaat ons verlaten en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken een creatieve collega die in staat is om een effectief programma te ontwikkelen en in te kopen.

Als Programmeur ben je verantwoordelijk voor de boekingen van ongeveer 120 activiteiten per jaar (concerten, danceparty’s en overige (niet) muzikale activiteiten). Een deel daarvan vindt plaats op externe locaties en/of is in coproductie met samenwerkingspartners. Jij bent verantwoordelijk voor een juiste balans in ons programma tussen inhoud, creativiteit en budget. Je komt te werken in een klein gedreven team dat in de uitvoering samenwerkt met ingehuurde krachten en een team van enthousiaste vrijwilligers.

Jij:

  • Hebt kennis van actuele muzikale trends en ontwikkelingen.
  • Hebt een artistiek hart en kan commercieel denken.
  • Hebt (uitgebreide) ervaring in het maken van costings en settlements, en het afsluiten van contracten.
  • Bent goed benaderbaar en communiceert makkelijk.
  • Werkt accuraat en zorgt dat afspraken met derden juist worden uitgezet in de eigen organisatie.
  • Woont bij voorkeur in de directe omgeving van Lelystad en hebt zicht op datgene wat passend is voor deze stad en haar inwoners.

Wij bieden een veelzijdige functie voor gemiddeld 24 uur per week. Deze functie (Programmeur A) wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 cao Poppodia en Festivals, startschaal is € 2.937,27 en eindschaal is € 4.279,05 o.b.v. 38 uur per week.

Interesse? Stuur je motivatie met CV voor 1 juli naar Mike Iking, mike@corneel.nl. Wil je toch eerst meer informatie, bel dan met Mike op 06-15010783.