Oefenruimtes

Het begint allemaal in het repetitiehok natuurlijk. Dat gold voor U2, voor Jett Rebel en dat geldt nu nog steeds. Corneel beschikt over twee geluidsdichte oefenruimtes voor bands en muzikanten. De oefenruimtes zijn dinsdag tot en met donderdag geopend van 19.00 tot 22.00 uur.

OEFENRUIMTE BANDS
Beide oefenstudio’s beschikken over een volledige backline: drumstel, versterkers, speakers en mengpaneel. Een set met microfoon, kabel en standaard is voor € 5,- per avond te huur. Huurders dienen zelf bekkens voor het drumstel mee te nemen. Ook zorgen muzikanten zelf voor instrumenten en eventuele overige apparatuur.

LOSSE VERHUUR
In Corneel betaal je voor een oefenruimte € 25,00 per dagdeel; een dagdeel is 3 uur. De ruimtes kunnen alleen per dagdeel gehuurd worden. Reserveren kan per mail, er dient bij boeking van de oefenruimte direct betaald te worden per bankoverschrijving. De gegevens hiervoor ontvang je via de mail. Op geboekte oefenruimtes kan helaas geen restitutie verleend worden.

ABONNEMENT
Een abonnement op een oefenruimte geeft de zekerheid van de beschikbaarheid ervan en is bovendien goedkoper. Bij een abonnement beschik je wekelijks op hetzelfde dagdeel over dezelfde oefenruimte. Een abonnement kost € 67,50 per maand. In principe is de ruimte hierbij wekelijks beschikbaar, met uitzondering van feestdagen en twee weken kerstvakantie. Corneel is wegens de zomerstop (juli en augustus) ’s zomers 2 maanden gesloten, abonnementen lopen dan ook van september t/m juni (= 10 maanden) en worden maandelijks vooraf gefactureerd. Abonnementen kunnen elk moment afgesloten worden, voor het opzeggen geldt een termijn van 1 maand.

Neem voor meer informatie over de oefenruimtes contact op met irene@corneel.nl