do 2 dec - 2021 donderdag 2 december 2021

Toch nog livemuziek dit jaar!

Flavourland, de provinciale popprijs voor bands en andere muzikale acts uit de provincie Flevoland, organiseert een ‘Best Of’-middag in Corneel. Dit concert stond eerder op 20 november gepland, maar kon in verband met de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Nu is het verplaatst naar een eerder tijdstip op zondag 19 december, met zitplekken, zodat deze gezellige middag met livemuziek alsnog door kan gaan.

Tijdens Flavourland: Best Of staan twee Lelystadse bands op het podium van Corneel die eerder eens op Flavourland het dak eraf hebben gespeeld. MOVUS, een trio met leden van Goddamn Dinosaur, trapt de Flavourlandmiddag af. De band combineert groove rock, blues en stoner tot eigenwijze nummers met fijne hooks.

Hippie Caught Dancing mag de middag met hun onvervalste “Blues Rock ‘n’ Country Roll” afsluiten. Tussen 2013 en 2018 wist de band menig voetje van de vloer te krijgen in Flevoland en omstreken en deelde onder andere het podium met de blueshelden van King Of The World en speelden op festivals als Bier, Bands en Bunkeren. Daarnaast werden ze in 2016 door publiek én jury verkozen tot de beste band van de voorronde van Flavourland in Lelystad.

Eerder stond de band Hard & Heady ook op het affiche, maar deze band heeft helaas voor deze datum moeten afzeggen. Hopelijk zien we hun reünie snel een andere keer op het podium van Corneel!

Meer informatie en een beperkt aantal tickets zijn hier te vinden!

meer nieuwsberichten