vr 25 jun - 2021 vrijdag 25 juni 2021

Nieuwe releases van YVES, Ferocious Dog en Joe Buck

Afgelopen week verscheen een nieuw nummer van de Almeerse artiest YVES. De nieuwe track ‘CALL NOBODY’ gaat gepaard met een vette visual – die ook te zien is op het Instagram-account van YVES – en is te streamen via verschillende platforms.

Live meemaken? Op 9 juli staat YVES in Corneel.

Ook Ferocious Dog bracht onlangs een nieuwe single uit, afkomstig van het aanstaande album dat uitkomt in oktober! Heb jij hem al gehoord? In december staat Ferocious Dog samen met de Lelystadse band The Shakedown 8 in Corneel.

Joe Buck verraste weer met een nieuw nummer genaamd ‘grounded’, met bijbehorende lyricvideo. Joe: “Ik hou ontzettend van popmuziek. Op m’n eerste album komen ook verschillende elementen naar boven, pop, rock, singer-songwriter. Grounded is een vrolijk liedje over de liefde. Dat heb ik ook in de muziek opgezocht. Het gaat over iemand vinden in de liefde waar je heel erg blij van wordt, die je gegrond en geaard houdt. Ik heb het voor het eerst meegemaakt. Eerdere liedjes waren ‘sad songs’ over niet leuke ervaringen in de liefde. Het voelt heel erg goed om ook ’s iets heel leuks mee te maken in de liefde.” (Omroep Zeeland). Hopelijk horen we dit nummer ook terug tijdens zijn show op 2 juli in Corneel! 

 

 

meer nieuwsberichten