do 17 mrt - 2022 donderdag 17 maart 2022

Jong muzikaal talent kan zich weer inschrijven voor Popsport!

Muzikanten tussen de 14 en 21 jaar kunnen zich tot 21 maart aanmelden voor Popsport: hét landelijke coachingsprogramma voor muzikanten die een volgende stap willen zetten met hun eigen muziek. Popsport begint in Flevoland, waar ze gecoacht worden door professionals uit de muziekindustrie om hun eerste stappen te zetten richting een professionele muzikale carrière.

Start dicht bij huis
Popsport deelnemers starten het traject begin 2022 dicht bij huis, in hun eigen provincie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met Kunstlink Flevoland, de poppodia Corneel (Lelystad), De Meester (Almere) en De Klos (Emmeloord) en het landelijke bureau van Popsport.

Bij Popsport krijgen bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts artistieke en zakelijke workshops, coaching van professionals uit de muziekindustrie, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio. Deelnemers van Popsport Flevoland mogen direct lid worden van het landelijke Popsport Network, waar muzikanten – ook na het traject in Flevoland – gratis en onbeperkt kunnen blijven deelnemen aan workshops, masterclasses, speelplekken en nog veel meer. In het Popsport Network komen zij in contact met meer professionals uit de muziekindustrie en ontmoeten ze andere jonge muzikanten uit heel Nederland.

Popsport NL
Op basis van motivatie en potentie stroomt één act uit Flevoland na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuze workshops en een live recording met videoclip in de studio van De Staat. Het coachingsprogramma is voor alle (pop)genres en wordt toegespitst op de muziek, skills en de vorm waarin de muzikant muziek maakt.

Aanmelden
Deelnemers betalen een bijdrage van € 200,- per act of € 100,- voor solo-artiesten. Aanmelden kan via: www.popsport.nl/aanmelden.

meer nieuwsberichten