di 8 sep - 2020 dinsdag 8 september 2020

Flavourland 2020 gaat door!

Flavourland 2020, de provinciale popprijs van Flevoland, gaat ondanks corona toch plaatsvinden. Natuurlijk wel met aanpassingen, zodat alles veilig gebeurt. Tijdens Flavourland strijden Flevolandse muzikanten om vette prijzen en de eer. Aanmelden voor Flavourland kan tot en met donderdag 15 oktober via www.flavourland.nl

De wedstrijd heeft een open inschrijving. Alle leeftijden en muziekstijlen zijn welkom. Deelname is kosteloos. Elke band en act uit Flevoland kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal een van de leden in Flevoland woonachtig is.

Voorrondes

In de voorrondes staan de deelnemers een kritisch vakjurybeoordeling en een publieksoordeel te wachten. De vakjury bepaalt welke drie finalisten door mogen naar de finale en twee deelnemers gaan naar de finale dankzij de stem van het publiek. Na afloop van de voorrondes kent de vakjury nog drie wildcards toe. De voorrondes van Flavourland 2020 zijn op:

  • vrijdag 13 november                – De Meester, Almere
  • zaterdag 14 november             – De Klos, Emmeloord
  • zaterdag 21 november             – Corneel, Lelystad
  • zaterdag 28 november             – Corneel, Lelystad

De finale is op vrijdag 11 december in De Meester, Almere

Wat is anders?

Er kan per podium veel minder publiek toegelaten worden; daarom dit jaar 4 à 5 bands/acts op één avond (in plaats van 8) en alle optredens worden o.a. via facebook gestreamd. Oftewel: heel de wereld kan meekijken.

De prijzen zijn ongewijzigd

Ultravette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een zwaar vergulde bokaal en voor één jaar gegarandeerde roem tot minimaal aan de provinciegrenzen. En één van de finalisten speelt op Jolpop 2021, het leukste festival van Lelystad.

Aanmelden

Aanmelden voor Flavourland kan tot en met donderdag 15 oktober as. door het invullen & inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl
Check voor meer nieuws ook www.facebook.com/flavourlandmusic.

Over Flavourland

Flavourland 2020 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland i.s.m. poppodia De Meester, Corneel en De Klos. Flavourland 2020 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.

Meer informatie & inschrijven: www.flavourland.nl.

meer nieuwsberichten