do 13 jun - 2019 donderdag 13 juni 2019

Eerste namen LelySTART bekend!

De eerste grote namen van LelySTART zijn bekend! Op zaterdag 14 september staan o.a. Trijntje Oosterhuis, Suzan & Freek op het hoofdpodium. Ook kent het gratis festival een nieuw concept: Carrousel!

Trijntje Oosterhuis
Dit voorjaar verschijnt er een nieuw album van Trijntje, geproduceerd door niemand minder dan Jett Rebel, dat ze samen heeft geschreven met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Op LelySTART zal zij naast nieuw werk ook de grootste hits uit haar 25-jarige carrière zingen.

Suzan & Freek
Al sinds november 2018 staat hun hit ‘Als het avond is’ in de Top 40, waar het ook meerdere weken op nummer 1 stond. Naast de miljoenen streams op Spotify en YouTube, kun je tijdens LelySTART naar hartelust meezingen op de bekende covers én eigen muziek!

Internationale bestseller: Thomas Olde Heuvelt
Thomas Olde Heuvelt is internationaal doorgebroken door het veelgeprezen boek ‘Hex’. ‘Hex’ stond maandenlang in de Bestseller Top 60 van Nederland. De Amerikaanse film- en televisierechten van het boek zijn verkocht aan Warner Bros. Naast de quote van Stephen King, staat er ook een aanbeveling op de kaft van George R.R. Martin, de schrijver van de Game of Thrones-boeken.

Carrousel
Onder de naam Carrousel presenteren De Kubus, Agora, poppodium Corneel en FlevoMeer Bibliotheek, in samenwerking met City Marketing, voorproefjes van hun nieuwe culturele programma onder het dak van Agora Theater. Via spectaculaire optredens, interessante lezingen, ontroerende voorstellingen en bijzondere doe-activiteiten beleven bezoekers tijdens deze avond in een Parade-achtige setting het aanbod van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Niemand hoeft op deze manier te kiezen, maar kan door de centrale locatie gemakkelijk rouleren tussen de verschillende programmaonderdelen.

Lees het volledige artikel op Flevopost. Meer weten over LelySTART? Volg het evenement op Facebook, Twitter en Instagram!

Trijntje_Suzan_Freek

Suzan & Freek – Trijntje Oosterhuis

Carrousel

Carrousel

meer nieuwsberichten