do 20 jan - 2022 donderdag 20 januari 2022

DJ-workshop in Corneel

Op 29 januari kunnen de DJ-sets van Corneel eindelijk weer afgestoft worden, DJ Corren Cavini geeft namelijk in samenwerking met Kunstbende een DJ-workshop in Corneel!

Tijdens de workshop sta je als deelnemer niet alleen achter de draaitafel, maar ga je samen met Corné ook inhoudelijk kijken naar het volledige plaatje en hoe je verschillende technische skills kan gaan inzetten om jouw verhaal te vertellen!

Docent DJ Corné:
Corné Kamminga is als DJ en producer actief onder de naam Corren Cavini, een alias waarmee hij melodische house en techno draait en uitbrengt. Wellicht ken je hem van optredens bij The Boom Room op Slam of releases op labels als This Never Happened en DAYS Like NIGHTS (Armada). Naast zijn ervaring als artiest heeft hij muziekproductie gestudeerd aan de Rockacademie en heeft ruime ervaring op het gebied van event-organisatie.

Hij hecht enorm veel waarde aan de manier waarop je als artiest impact kunt maken op je publiek. De een laat een hele zaal springen, een ander kan iedereen meenemen in haar droom, maar als artiest heb je hoe dan ook de kans om mensen mee te nemen in je verhaal.

Meer weten? Kijk hier!
meer nieuwsberichten