do 28 mrt - 2024 donderdag 28 maart 2024

Dansen tot diep in de nacht op Koningsnacht in Corneel

Elektronisch muziekplatform van Lelystad Bascul neemt poppodium Corneel weer over en organiseert op Koningsnacht hun eerste ‘Allnighter’ met de ‘David Vunk’ van de polder; DRNOX!

Lelystedeling Bart Castricum heeft een rijke muzikale achtergrond die teruggaat tot zijn vroege tienerjaren. Als drummer en percussionist in verschillende bands heeft hij zijn passie voor ritme en geluid verfijnd. Na een decennium van muzikale avonturen, waaronder zijn rol als psytrance DJ en organisator van underground evenementen in Nederland, heeft DRNOX zijn geluid geëvolueerd naar een samenspel van diverse elektronische genres.

In 2018 begon hij te experimenteren met clubhouse, techno, deep house en minimal, en ontwikkelde hij een bijzondere voorliefde voor het remixen van klassiekers.

Bascul is het elektronisch muziek en kunstplatform van Flevoland en gevestigd in Lelystad. Hun events zijn een plaats van eenheid en onvergetelijke momenten en kunnen niet bestaan zonder tolerantie en een flexibele instelling. Daarom is het belangrijk dat alle bezoekers elkaar respecteren. Bij Bascul wordt geen enkele vorm van grensoverschrijdend gedrag getolereerd. Wees jezelf, ontmoet anderen, ervaar, creëer, wees welkom.

Het event is van 23:00 tot 04:00 uur en is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Corneel.

meer nieuwsberichten