di 20 apr - 2021 dinsdag 20 april 2021

Corneel Tipt: Calvin Houpst (PR)

In ‘Corneel Tipt’ tippen wij de favoriete nieuwe releases van de werknemers van Corneel! PR-Medewerker Calvin mag het spits afbijten met zijn top 5:

 

Citizen – Life in Your Glass World.
Dit is een band die ik sinds hun debuut EP ‘Young States’ in 2011 volg, jammer genoeg heb ik ze op Groezrock in 2019 nèt gemist. Citizen slaat op elk album een beetje een andere weg in, maar het blijft altijd stevige gitaarmuziek met emo/pop/post-hardcore/indie-rock invloeden en op dit album worden up-tempo nummers mooi afgewisseld met wat rustigere nummers.

The Armed – ULTRAPOP
Als je de cover en titel ziet zou je denken dat het een catchy, gepolijst popalbum is, maar niets is minder waar. Een album vol verassingen uit verschillende muzikale hoeken. Noise, punk, blastbeats, pop, alles komt voorbij. Normaal ben ik nooit zo’n fan van bands die genres die niets met elkaar te maken hebben uit het niets combineren, maar hier klopt het wat mij betreft allemaal precies. Ik heb de volle 38 minuten en 51 seconden aandachtig zitten luisteren.BROCKHAMPTON – ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE
Dertienkoppige hip-hop-‘boyband’ BROCKHAMPTON kwam deze maand ook weer met een nieuw album. Ik vind ‘m lekker, er staan ook wat leuke featurings op met o.a. A$AP Rocky, JPEGMAFIA en Danny Brown.

Mall Grab – Steel City Dance Disc Volume 20
Misschien niet zo indrukwekkend als sommige eerder uitgebrachte nummers, maar toch vier opzwepende tracks met de herkenbare lo-fi sound van Mall Grab. Ik krijg er zin van om weer nachten door te halen op een donkere dansvloer.

Cannibal Corpse – Violence Unimagined 
Cannibal Corpse. Spreekt voor zich. Altijd goed.

meer nieuwsberichten