do 20 mei - 2021 donderdag 20 mei 2021

Corneel presenteert Around the Corner!

Corneel in Lelystad presenteert een nieuw concept om jouw talent te boosten! Vanaf eind dit jaar organiseert het poppodium namelijk meerdere keren per jaar ‘Around the Corner’. Onder de naam Around the Corner biedt Corneel presentatieavonden, masterclasses, panels en jamsessies om zo nog meer te kunnen investeren in het vele muzikale talent wat Flevoland (en omstreken) rijk is. Op de presentatieavond staan er vier acts op de planken van Corneel die zich via deze weg in de spotlights kunnen spelen. Het is een manier om artiesten te presenteren aan (groter) publiek en muziekprofessionals, daarnaast is het een mooie kans om podiumervaring op te doen. Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres en leeftijden zijn welkom: niets is te gek! 
 
Enkele maanden voor de avonden wordt door het Around the Corner luisterteam een selectie gemaakt uit de bands, dj’s en andere acts die zich hebben aangemeld. De datum van de openings-editie wordt later bekend gemaakt, de geselecteerde artiesten krijgen vanzelf bericht. Op de avonden zelf zal er ook een demo-inlever-box zijn, waar je jouw eigen demo kunt achterlaten voor ons Around the Corner-luisterteam.
Dus ben jij een dj of rapper, speel je in een te gekke band of schrijf je de mooiste akoestische nummers? Meld je aan! Aanmelden voor Around the Corner kan door te mailen naar info@corneel.nl en vergeet niet om een recente demo/opname, biografie en promofoto bij te voegen.
Voor meer info en de voorwaarden, kijk op www.corneel.nl/around-the-corner
meer nieuwsberichten