vr 7 sep - 2018 vrijdag 7 september 2018

Corneel nieuwe naam van Poppodium Underground

Corneel is de nieuwe naam voor poppodium Underground. De afgelopen maanden is het Lelystadse poppodium intensief op zoek geweest naar een nieuwe naam en daarbij passend beeldmerk. Volgens het podium gaf de naam Underground bij te veel potentiële bezoekers een verkeerde eerste indruk en zat het een gastvrij imago en haar brede programmering in de weg. Vrijdag 7 september wordt de nieuwe naam officieel in gebruik genomen.

Van en voor Lelystad
Corneel wil een poppodium van en voor Lelystad zijn, waar iedereen zich welkom voelt en waar een goede sfeer hang. Met die visie zijn de bezoekersaantallen afgelopen jaren stelselmatig gestegen en lukte het steeds vaker om grote artiesten en bekende dansfeesten naar Lelystad te halen. Daarmee spreekt het Lelystadse poppodium een steeds groter en breder publiek aan, met steeds vaker uitverkochte avonden tot gevolg.

Met ‘Corneel’ heeft het poppodium de naam gevonden die aansluit op deze koers. Vernoemd naar de grondlegger van Lelystad – ingenieur Cornelis Lely – benadrukt poppodium Corneel dé muzikale thuishaven voor heel Lelystad en omstreken te zijn. Vanaf 7 september is het volledige programma te vinden op www.corneel.nl

Lanceringsfeest vrijdag 7 september
Corneel viert vrijdag 7 september groots de nieuwe naam tijdens een lanceringsfeest. Er is de hele avond live muziek met onder anderen een optreden van de Lelystadse Kimberly Maasdamme. Zij bereikte de halve finale van The Voice of Holland. De entree is deze avond gratis en op het podium staan uitsluitend artiesten uit Lelystad. De organisatie verwacht een volle zaal en adviseert belangstellenden daarom op tijd aanwezig te zijn: vol is vol.

meer nieuwsberichten