do 17 feb - 2022 donderdag 17 februari 2022

Corneel en (geen) 1G

Goed nieuws: Poppodium Corneel heeft een capaciteit van minder dan 500 bezoekers, dus vanaf 25 februari zijn de zitplekken en het coronatoegangsbewijs ein-de-lijk van tafel! Ook hoef je geen 1,5 meter afstand meer te houden of een mondkapje te dragen.

Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Voor door Corneel georganiseerde evenementen in De Kubus, dat een capaciteit heeft van boven de 500 bezoekers, is het wel verplicht om een negatieve testuitslag te laten zien. Via de website testenvoortoegang.org maak je een afspraak om je binnen 24 uur voor het evenement te laten testen. Deze test is gratis, de testuitslag is 24 uur geldig en deze kun je in de Coronacheck-app omzetten in een testbewijs.

Let op: Wij maken alleen gebruik van de CoronaCheck-app. Testuitslagen via een GGD-teststraat, andere teststraat, een zelftest of een ander bewijs zijn dus niet geldig.

meer nieuwsberichten