do 21 jan - 2021 donderdag 21 januari 2021

Beelden zeggen meer dan cijfers…

Saskia Hertroys heeft sinds 4 jaar haar eigen fotostudio in Lelystad: Fotostudio Shootz. Saskia is onlangs in contact gekomen met een Belgische fotografe die een mooi project is gestart in België waarbij horecazaken in de kijker werden gezet. “De impact van beelden zeggen meer dan cijfers”.

Saskia werd gevraagd om dit project in Nederland uit te voeren. Ze was onder de indruk van de beelden en besloot deze uitdaging aan te gaan. De bedoeling van dit project is om lokale horeca-ondernemers in beeld te brengen door bij een gesloten café of restaurant een personeelslid te vervangen door een lege stoel voor de gevel. Saskia draagt Corneel een warm toe, daarom heeft zij ook Corneel in beeld gebracht om zo de aandacht te vestigen op de onzekere toekomst.

Corneel is al jaren een begrip in Lelystad, de plek waar jongeren beginnen met uitgaan, kleuters dansen met Dirk Scheele, volwassenen genieten van een concert, waar ‘nieuwe’ bands een kans krijgen, talentontwikkeling een passie is en waar je kunt dansen op de leukste feesten.

Wil jij ook dat Corneel blijft bestaan? Heb jij hier genoten van een avond uit? Teken dan de petitie op Lelystadgaatuit!

meer nieuwsberichten