do 11 mei - 2017 donderdag 11 mei 2017

50 jaar popmuziek in Lelystad

Dit jaar bestaat Lelystad 50 jaar en om dit jubileum te vieren organiseren wij samen met Stichting Utopodium op 23 september 50 jaar popmuziek in Lelystad!
Een muzikale avond met live-muziek van Lelystadse artiesten en bands van vroeger en nu, met hopelijk ook veel reünies van Lelystadse pophelden.

Maar… daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Ken of ben jij een muzikant die in Lelystad woont of woonde en lijkt het jou leuk om solo of met band op het poppodium van Lelystad op te treden, meld je dan aan! Leeftijd en genre maakt niet uit, alle (oud-)Lelystadse* muzikanten en bands zijn welkom.

Uit alle aanmeldingen zullen we een mooi avondvullend programma uit 50 jaar popmuziek Lelystad samenstellen. We proberen zo veel mogelijk acts te laten optreden; de speeltijd per act zal daarom tussen de 20 en 30 minuten zijn. Deelnemers krijgen een aantal gratis consumpties; en er is in overleg een (kleine) onkostenvergoeding beschikbaar.

Aanmelden kan t/m 1 juli 2017 via bart@undergroundlelystad.nl of door ons een berichtje via Facebook te sturen Vergeet niet een korte omschrijving van wat je doet mee te sturen en wie er meespelen.

* een act is Lelystads als minstens de helft van de leden in Lelystad woont of woonde.

 

 

meer nieuwsberichten