do 16 nov - 2017 donderdag 16 november 2017

Eten & dansen – Underground en Vier Engelen

Poppodium Underground en restaurant Vier Engelen bieden samen complete uitgaansavond

Lelystad – Het Lelystadse poppodium en het grandcafé restaurant slaan de handen ineen. Bij een aantal  dansavonden en concerten van Poppodium Underground is je ticket geld waard. Op vertoon van je Underground ticket  ontvang je nl.  5,00 Euro korting op Tapas bij de Vier Engelen.

Underground en Vier Engelen willen met deze samenwerking de Lelystadse concertbezoeker een complete uitgaansavond aanbieden. Bij speciaal geselecteerde concerten biedt het restaurant bezoekers van Underground voorafgaand aan het concert een tapas menu voor 19,95 Euro ipv 24,95 Euro.

De  eerste geselecteerde tapas concert- en dansavonden zijn:

Vier Engelen eigenaar Martin Lens is blij met de samenwerking: ‘We merken dat er voorafgaand aan een concert- of dansavond bij Underground groepen vrienden bij ons afspreken om te verzamelen. Die kunnen nu met korting tapas bij ons eten. Andersom attenderen wij onze gasten graag op de mooie namen die in Underground staan. En wat is er nu leuker dan een concert- of dansavond te starten met gezellig tapas eten met je vrienden!

Niets missen
Bart Drost van Underground vult aan: ‘We horen regelmatig van onze bezoekers dat er behoefte is aan een compleet avondje uit. Doordat Vier Engelen bij deze avonden rekening houdt met de aanvangstijden van de concerten en dansavonden, hoeven bezoekers zich geen zorgen te maken dat ze iets missen. Daarnaast is het een voordeel dat Vier Engelen op een klein stukje lopen van Underground ligt.

Hoe werkt het
Het werkt als volgt: je koopt een ticket voor een tapas concert- of dansavond via de site van Poppodium Underground of bij de balie van de FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Vervolgens geef je bij je reservering vooraf (verplicht) bij de Vier Engelen aan dat je een ticket voor het betreffende concert of dansavond hebt. De korting met je ticket geldt alleen op de avond zelf.

meer nieuwsberichten