Kaartverkoop & Mindervaliden

Sinds 1 januari 2023 verkopen wij onze tickets via Stager. Tickets die vóór deze periode zijn gekocht zijn gewoon geldig aan de deur.

Corneel neemt geen gekochte tickets terug. Tenzij de activiteit afgelast of verplaatst wordt. Corneel hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals).

Start voorverkoop
De voorverkoop start altijd zo vroeg mogelijk. Vanaf het moment dat het programma op de website staat zijn doorgaans de tickets te koop, tenzij anders aangegeven. Het is niet mogelijk om vooraf tickets te reserveren.

Verkoop aan avondkassa
Uiteraard kun je ’s avonds – indien het evenement niet uitverkocht is – ook kaartjes aan onze kassa kopen. De tickets aan de kassa zijn vaak iets duurder dan in de online voorverkoop, we raden dan ook aan de kaartjes online te bestellen, je hoeft ’s avonds niet in de rij voor de kassa te staan, je voorkomt verrassingen met uitverkochte shows en het is goedkoper.

Rolstoelen en mindervaliden
In onze zaal werken we doorgaans alleen met staplaatsen. Als je om medische redenen een zitplek nodig hebt, laat het ons dan van tevoren weten via info@corneel.nl, dan zetten we graag een stoel voor je neer. In de zalen hebben we geen specifieke rolstoelplekken, maar onder begeleiding van ons personeel kunnen we eenvoudig een plek vinden. Bij drukke en uitverkochte programma’s kunnen de zichtlijnen dan wel beperkt zijn. Het heeft daarom onze voorkeur als je van tevoren even contact met ons opneemt, zodat we je goed kunnen informeren en kunnen begeleiden op de avond zelf. Kijk hier voor meer informatie over de voorzieningen van Corneel.