Kaartverkoop

Voor bijna alle concerten in Corneel kun je kaarten kopen via onze site. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Corneel werkt hiervoor samen met ActiveTickets. We houden de servicekosten zo laag mogelijk en met één inlog kun je tickets kopen voor alle concerten in Corneel. De eerste keer dat je inlogt moet je wel even een account aanmaken. De prijzen die je ziet zijn ook de prijzen die je betaalt. Er komen geen kosten meer bij. 

Start voorverkoop
De voorverkoop start altijd zo vroeg mogelijk. Vanaf het moment dat het programma op de website staat zijn doorgaans de tickets te koop. Het is niet mogelijk om tickets te reserveren.

Hoe schaf ik een e-ticket aan?
Om direct online te bestellen: klik bij het gewenste programma op deze website op ‘bestel tickets’.  Er kan betaald worden via iDEAL. Per e-mail ontvang je een elektronisch ticket dat uitgeprint dient te worden en wordt gescand bij de entree van Corneel. Geen printer? Geen nood: tickets kunnen ook op mobiele telefoons gescand worden.

Verkoop aan avondkassa
Uiteraard kun je ’s avonds – indien het evenement niet uitverkocht is – ook kaartjes aan onze kassa kopen. De tickets aan de kassa zijn iets duurder dan in de online voorverkoop, we raden dan ook aan de kaartjes online te bestellen, je hoeft ’s avonds niet in de rij voor de kassa te staan, je voorkomt verrassingen met uitverkochte shows en het is goedkoper.

Rolstoelen en mindervaliden
Corneel is voor iedereen toegankelijk. In onze zaal werken we doorgaans wel alleen met staplaatsen. Als je om medische redenen een zitplek nodig hebt, laat het ons dan van tevoren weten via info@corneel.nl, dan zetten we graag een stoel voor je neer. In de zalen hebben we geen specifieke rolstoelplekken, maar onder begeleiding van ons personeel kunnen we eenvoudig een plek vinden. Bij drukke en uitverkochte programma’s kunnen de zichtlijnen soms wel beperkt zijn. Het heeft daarom onze voorkeur als je van tevoren even contact met ons opneemt, zodat we je goed kunnen informeren en kunnen begeleiden op de avond zelf.

Tot slot
Zoals ook bij andere concertzalen gebruikelijk is, neemt Corneel geen gekochte tickets terug. Tenzij de activiteit afgelast of verplaatst wordt.

Corneel hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals).