Corona

Sinds 12 maart 2020 proberen we om ondanks de maatregelen toch het hoofd boven water te houden. Ook wij vinden het jammer dat wij ons aan deze nieuwe maatregelen moeten houden en zouden het liefst volle bak – zonder CoronaCheck – open gaan, maar op dit moment hebben wij geen andere keus dan mee te gaan met de opgelegde verplichtingen. Desondanks zijn we blij dat we überhaupt open kunnen en zonder zitplekken (yes!!!) meer bezoekers kunnen ontvangen, want wat hebben we jullie enorm gemist!

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor het concert of feest.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen/mogen we je geen toegang verlenen.

Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag (testenvoortoegang) van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs.

Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen en werken we met een beperkte capaciteit (75% van de volledige capaciteit). Alle ticketkopers ontvangen in de aanloop naar het evenement een e-mail met meer informatie, een update over de geldende maatregelen en de bijbehorende restitutieregeling. Op het moment sluiten wij in verband met het coronavirus om 00:00 onze deuren.