Corona

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Vergeet hierbij ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen.

Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen en werken we met een beperkte capaciteit (75% van de volledige capaciteit). Alle ticketkopers ontvangen in de aanloop naar het evenement een e-mail met meer informatie, een update over de geldende maatregelen en de bijbehorende restitutieregeling.

Je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor het concert of feest.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen.