Around The Corner

Corneel in Lelystad presenteert een nieuw concept om jouw talent te boosten! Onder de naam Around the Corner biedt Corneel meerdere keren per jaar presentatieavonden, masterclasses, panels en jamsessies om zo nog meer te kunnen investeren in het vele talent wat Flevoland (en omstreken) rijk is. Op de presentatieavond staan er vier acts op de planken van Corneel die zich via deze weg in de spotlights kunnen spelen. Het is een manier om artiesten te presenteren aan (groter) publiek en muziekprofessionals, daarnaast is het een mooie kans om podiumervaring op te doen. Van singer-songwriter tot hiphop en van electro-pop tot metal, alle genres én leeftijden zijn welkom: niets is te gek!  

Enkele maanden voor de avonden wordt door het Around the Corner luisterteam een selectie gemaakt uit de bands, dj’s of acts die zich hebben aangemeld. De datum van de openings-editie wordt later bekend gemaakt, de geselecteerde artiesten krijgen vanzelf bericht. Op de avond zelf zal er ook een demo-inlever-box zijn, waar je jouw eigen demo kunt achterlaten voor ons Around the Corner-luisterteam!

Dus ben jij een dj of rapper, speel je in een te gekke band of schrijf je de mooiste akoestische nummers? Meld je aan! Aanmelden voor Around the Corner kan door te mailen naar info@corneel.nl met een recente demo/opname, biografie en promofoto.

Voorwaarden en extra info:

> De act komt uit de buurt van Lelystad/Flevoland (circa 50 km rondom Lelystad)
> De act speelt voornamelijk eigen werk
> Iedere live-act krijgt tussen een half uur en 40 minuten speeltijd
> DJ’s draaien tussen 40 minuten en 1 uur
> De acts krijgen een gage