za 21 jan - 2017 zaterdag 21 januari 2017

Zwaar Belast

De betere Drum 'n Bass en Dubstep

Klinkt als: de betere drum 'n bass en dubstep

Zo, daar zijn we weer! Lelystad bereid je voor op de betere Drum ’n Bass en Dubstep. 

Mits B2B Sulu
Wanneer je denkt dat het niet gekker kan worden komen wij nog gekker met Mits B2B Sulu. Mits is een oude bekende die we onderhand allemaal kennen maar Sulu maakt zijn primeur. Mits en Sulu staan samen bekend als de “Young Riddim Gaddos From The Streets” . Verwacht een onvergetelijke set met veel gekke, vieze en vunzige platen.

SUNAIVOD
Lelystads’ legende SUNAIVOD, wie kent hem niet?De man die vorig jaar met een eigen album (Survival) kwam en het dit jaar een beetje rustig houdt. Wat voert deze man in zijn schild waar wij niets van weten? Wat we wel weten is dat de legende een uurtje drum ’n bass komt draaien met veel nieuwe tracks!

Kibba
Kibba, de oude bekende die we allemaal kennen van Bassmental. Zoals jullie weten is Kibba een god als het gaat om diepe dubstep. Hij komt daarom bij ons ook een lekker diep setje draaien.  Zorg dat je vroeg aanwezig bent!

Fopps’n B2B Nephilim
Alsof je twee mythologieën oproept om samen de avond te slopen. Zwaar Belast zijn eigen Fopps’n en Bassmental haar eigen Nephilim. “Een gekke set die genre afwisselend is”, meer mag ik er niet over zeggen.

Exabyss B2B Mr. Emptyhead
Als je dacht dat je al het terror gehad hebt presenteren wij jullie Exabyss en Mr. Emptyhead. Deze boys weten prima hoe ze een feestje moeten aftakelen, niets blijft hier heel. Al eerder stonden zij op Bassmental waar ook niets heel is gebleven.

MC TEN6
Onze oude bekende favoriete MC.  Zwaar Belast is geen Zwaar Belast zonder TEN6 die jullie allemaal kennen van Bassmental & Frontstreet. Hij host deze bloody night!

Naar de agenda