vr 3 jun - 2022 vrijdag 3 juni 2022

Zuco 103

SWINGENDE BRAZILECTRO

In verband met de coronamaatregelen is besloten om dit evenement te verplaatsen van 11 december 2021 naar 3 juni 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, de aanvangstijd en de locatie blijven hetzelfde, ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

In 1999 begonnen zangeres Lilian Vieira, toetsenist Stefan Schmid en drummer Stefan Kruger met het experimenteren met Braziliaanse samba en bossanova en mixten dit met elektronische stijlen als dub en drum-‘n-bass. Schmid kwam met de term ‘Brazilectro’ als beschrijving voor hun muziek, wat vervolgens een internationaal begrip en een scene van geestverwante artiesten en deejays werd. 

Dit leidde ertoe dat Zuco 103 vervolgens met groot succes wereldwijd podia van verschillende clubs en festivals betrad, waaronder hoogtepunten zoals Fuji Rock Japan, Rock Werchter en de dertigste editie van NorthSea Jazz. Ook werkte de band samen met artiesten als Lee ‘Scratch’ Perry en werden hun albums internationaal goed ontvangen.

Anno 2021 klinkt Zuco 103 hechter dan ooit; de wilde mix van invloeden heeft zich verder verdiept tot een intense audiostorm die live nog altijd de zalen laat stuiteren van energie. Verwacht dus een avond vol dansbare, swingende muziek op 3 juni in Corneel!

Naar de agenda