vr 14 jun - 2024 vrijdag 14 juni 2024

Wild Romance

Shpritsz & Hitsz Tour

Klinkt als: Herman Brood & His Wild Romance

De legendarische band Wild Romance, die Rock geschiedenis schreef en nog steeds schrijft, brengt een Hommage aan het meest iconische en spraakmakende Platina Album van Herman Brood & His Wild Romance ‘SHPRITSZ’!

Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live, aangevuld met vele andere Herman Brood ,,TOP HITSZ “ en natuurlijk de hedendaagse hits.  Het gaat absoluut één groot feest der herkenning worden met alle fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook alle emoties.

Wild Romance terug? Wild Romance is al 11 jaar terug…!!!
Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘The Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars, zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz – Cha Cha en succesnummers als Saturday Night,
Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was Sex, Drugs, Rock ‘n’ Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden. En dat alles doen ze nu gewoon weer over.

Naar de agenda