vr 8 jun - 2018 vrijdag 8 juni 2018

Waylon

The World Can Wait Tour
Kubus

Ook interessant:
20-10: Niels Geusebroek sings Coldplay
21-10: Forever Amy (UK)

”THE WORLD CAN WAIT”

De tour, die een aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon, zal het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album met gelijknamige titel.

“The World Can Wait” wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country music eert maar door vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving te omarmen.

En natuurlijk het album waar uiteindelijk ook de keuze van het songfestivallied 2018 op zal komen te staan, wat op 10 maart bekend zal worden gemaakt.

“Er is voor mij geen ontsnappen aan. Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak, zijn de eerste tonen toch altijd weer Country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.”

De titel van de tour is overigens vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf.

“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creeert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten.The World Can Wait”

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Met een tour die binnen een dag uitverkocht, winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden.

Omdat muziek zijn levensadem is wil hij naast het komende drukke jaar vooral weer veel optreden. Vanaf 12 April t/m eind September zal hij in 31 zalen uitademen.

“On tour ben je familie, dan wacht de wereld zowieso want alles speelt zich af onderweg
ergens naartoe en waar je arriveert is dan je thuis.”

Er zijn alleen staplaatsen beschikbaar voor dit optreden. Indien u om medische redenen een zitplek nodig heeft, neemt u dan contact op met zamyra@undergroundlelystad.nl. Dit kan uiterlijk tot 5 juni, 12:00 uur.

Naar de agenda