vr 5 nov - 2021 vrijdag 5 november 2021

Voorronde Flavourland

DE WEDSTRIJD VOOR ALLE BANDS EN ACTS UIT DE PROVINCIE FLEVOLAND

Flavourland 2021, de provinciale popprijs van Flevoland, gaat ook dit jaar weer door. Naar verwachting als vanouds; op een podium en vóór publiek! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor Flavourland 2021 om als ‘beste band of act van Flevoland’ te eindigen en Lil MG – de winnaar van afgelopen editie – op te volgen.

Flavourland is voor iedereen die muziek maakt
Alle muziekstijlen zijn welkom. De wedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band/act kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Wat valt er te winnen?
Naast moddervette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, ook directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een kunstzinnig vormgegeven trofee en één jaar lang alle roem tot minimaal aan de provinciegrenzen. En één van de finalisten speelt op Jolpop 2022, het leukste festival van Lelystad.

Aanmelden
Je kan je aanmelden tot en met donderdag 1 oktober 2021. Door het invullen & inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl. Houd voor het laatste nieuws de Facebookpagina van Flavourland in de gaten: www.facebook.com/flavourlandmusic.

Over Flavourland
Flavourland is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland, in samenwerking met poppodia De Meester, Corneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale.

(De tijden zijn onder voorbehoud)

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Vergeet hierbij ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Mocht je naar aanleiding hiervan niet meer kunnen of willen, vraag dan restitutie aan door een e-mail te sturen naar info@corneel.nl.  

Naar de agenda