za 16 dec - 2017 zaterdag 16 december 2017

Finale Flavourland

De wedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland

Klinkt als: de beste acts uit Flevoland

Ook interessant
17 februari: Dilana

Flavourland krijgt een gedenkwaardige finale! 

Acht Flevolandse bands strijden om de eeuwige roem in Poppodium Underground te Lelystad.

De bands en acts uit Dronten, Emmeloord, Lelystad en Almere ontmoeten elkaar in de finale nadat ze elk al een heftige voorronde -en jurybeoordeling- achter de kiezen hebben. Daarnaast hebben twee bands (Iyobel uit Almere en Backland uit Emmeloord) zich geplaatst in de finale dankzij de stem van het publiek, is er één wildcard vergeven en de winnaar van VERS (Danny Schutten) automatisch al geplaatst.

Deze avond met het beste wat popmuziek van-en-uit Flevoland te bieden heeft, kun je meemaken voor vijf euro. Er is een overvol programma met acht bands die de maat genomen worden door een deskundige jury. De eerste band start strak om 20.00 uur en bekendmaking winnaar & prijsuitreiking is om ongeveer 23.45 uur, zodat de laatste trein nog gehaald kan worden. Flavourlandveteranen Olmo & Yorgos loodsen publiek én bands soepel door de finale.

De deelnemers
De volgorde is nog niet bepaald, maar in de finale staan: Bolivar (Lelystad), Norah Jane (Almere), RUV (Dronten), Goddamn Dinosaur (Lelystad), Danny Schutten (Vers uit Almere) Doominoo (Almere) naast de publiekslievelingen Iyobel en Backland.

Wat valt er te winnen?
Fabelachtige (geld)prijzen, optreden op o.a. Jolpop 2018 en een loodzware trofee.

Flavourland 2017 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester,  Underground en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars, de wildcardbattlewinnaar  én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale. Flavourland 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.

Naar de agenda