vr 15 mei - 2020 vrijdag 15 mei 2020

Voltage + Outside Revelation – AFGELAST

Muziek in de stijl van Southern Rock en Blues Rock

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Corneel besloten dit evenement te annuleren. Ticketkopers ontvangen een mail met betrekking tot restitutie.

Op 1 mei 2020 brengen de mannen van Voltage hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’. Dave Vermeulen, frontman en leider van de band Voltage, vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take.

Voltage vindt het  zeer belangrijk dat er nog pure muziek wordt gemaakt én van zich laat horen. Een plaat met een rode draad, waar songs worden verteld als verhalen en waar het album in zijn geheel een kloppend boek is. De lyrics zijn geschreven door Dave Vermeulen en gaan onder andere over het positieve en de struggles van een gepassioneerde muzikant.

Tijdens de repetities samen met de band zijn de songs verder uitgewerkt om vervolgens in de studio de magie te laten gebeuren. En dat hoor je! De band reisde voor de opnames af naar Uncle Gabe’s Soundstudio in Eindhoven en namen in maar liefst 6 dagen het hele album op!

Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert. Als tegenhanger van wat er in de mainstream wereld gaande is, snelle muziek die makkelijk scoort. Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern Rock en Blues Rock én de Americana vibe zal je in een aantal songs zeker weer terug horen.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Outside Revelation! Dit is een Heavy Groove Rock band met een vooruitstrevende sound en invloeden van o.a. My Midnight Creeps, The Damn Truth, Rival Sons & Blackberry Smoke. Ze hebben al het goede van de 70’s gepakt en dit in een moderne stijl gegoten. Maar het allerbelangrijkste, ze hebben er een hoop groove aan toegevoegd! Outside Revelation zal op 20 april een gloednieuwe single uitbrengen en op 1 mei verschijnt de debuut EP.

Naar de agenda