za 24 nov - 2018 zaterdag 24 november 2018

I ♥ House Music ft. VATO GONZALEZ

Deep/future/bass house with a Dirty House twist

Ook interessant:
08-12 PIŇA
19-01  Dance Classics met Gerard Ekdom

Na het succes van de eerste editie van I ♥ HOUSE MUSIC ft. DJ Jean in februari, komen we met een knaller van een headliner op 24 november: Vato Gonzalez!

Hij is de koning van de Dirty House en bekend van zijn mixtapes, radio show, releases en events! Vato Gonzalez heeft sinds 2007 tien Dirty House Mixtapes uitgebracht en de serie is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. Zelf omschrijft de DJ zijn muziek als ‘Deep/future/bass house with a Dirty House twist’. MC Tjen vergezelt Vato tijdens zijn set op het podium.

I ♥ HOUSE MUSIC is een nieuw concept met de lekkerste house, club en dance, waarbij elke editie een bekende DJ wordt uitgenodigd. Deze avond wordt compleet gemaakt door DJ’s Larz, Mick Roxx en Brian S. en host JT#MC.

Brian S. is een erg populaire en productieve DJ in de internationale (tech)house scene. Hij staat bekend om zijn aanstekelijke, groovy en funky draaistijl en treedt daarmee over de gehele wereld op. Brian S. begon met draaien in 1995 in de beroemde club IT in Amsterdam, samen met DJ Jean en Marcello en het duurde niet lang voordat zijn reputatie zich verspreidde en hij boekingen door het hele land kreeg. Met zijn extreme funky grooves en positieve vibe krijgt hij de dansvloer in no time gevuld én gaande.

Naar de agenda