vr 22 dec - 2023 vrijdag 22 december 2023

Throw Your Own Party met Joyliana

HET FEEST VOOR JONGEREN DOOR JONGEREN

Op vrijdag 22 december vindt de vierde editie van Throw Your Own Party plaats. Throw Your Own Party is een feest dat wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad in samenwerking met Corneel. Op deze editie staat niemand minder dan Joyliana! Daar moet jij bij zijn!

Joyliana
Joyliana is een jonge frisse meid bekend van TikTok en Instagram. Ze is een snelgroeiende influencer die de laatste maanden hard aan de weg timmert als DJ. Ze draait wekelijks in clubs, festivals en op schoolfeesten. In 2022 heeft ze zelfs het jaarlijks Tina Festival gehost als DJ/presentator en ze reisde het hele land door om op te treden op de grootste Teenage Events. In 2021 werdt Joyliana verkozen tot 3e grootste Nederlandse influencer.

Wil jij ook jouw eigen party plannen met Corneel of wil je meer informatie over Throw Your Own Party? Klik dan hier.

Let op: deze editie van Throw Your Own Party is alleen toegankelijk voor personen tussen de 13 & 17 jaar. Op dit event is alcohol niet toegestaan (hierop kan worden getest), ook drugs of tabak/vapen is verboden. ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Naar de agenda