za 16 okt - 2021 zaterdag 16 oktober 2021

Tricklebolt + Tarragona

DUST OFF YOUR BOOTS TOUR

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Op 16 oktober staat Tricklebolt op het podium van Corneel in Lelystad! Een 70’s spirit, diepgeworteld in oost-Nederland en de drang om Rock ’n Roll weer een vleugje gevaar te geven. Tricklebolt is een krakend, schurend en zwetend muzikaal en sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Motörhead. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje en psychedelica, aangevuld met hooks en looks à la Fatal Flowers. Waan je volledig in een Easy Rider roadtrip terwijl Tricklebolt dit alles Lust for Life-energiek en met gepaste decibels je maagwand in ramt!

Na het uitbrengen van hun Drive In live album deze zomer kan Tricklebolt eindelijk het weilandzand van de puntlaarzen poetsen en hun Rock’n Roll gut feeling naar de Nederlandse clubs brengen. Dat de band dit inmiddels aardig onder de knie heeft bewezen ze meermalen, onder andere als support-act voor Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Extreme, Di-rect en Navarone.

De support van de avond wordt verzorgd door de Lelystadse band Tarragona!
Krachtige vocalen 
à la Ronnie James Dio en Bruce Dickinson samen met melodische gitaarsolo’s in een Spaans tintje, dat alles dat opgejaagd door opzwepende ritmes; dat is Tarragona in het kort. Vier langharige talenten die de toon zetten in één van de best opkomende rockbands van Nederlandse bodem. Bestaande uit indrukwekkende zanger/gitarist Vidal Wildeboer, Charismatische gitarist Lennart van Kampen, vingervlugge bassist Bastiaan Bijsterbosch en energieke drummer Stef Hoekjen vormen de jonge mannen van Tarragona een groep samen die je niet snel zult vergeten. Met hun eigen stijl en sound weet Tarragona altijd hun publiek te serveren met een intens muzikale ervaring, gespeeld alsof hun leven ervan af hangt.
 

Tijdschema:
20.30: Deur open
21.00: Tarragona
22.00: Tricklebolt

Naar de agenda