za 16 okt - 2021 zaterdag 16 oktober 2021

Tricklebolt

DUST OFF YOUR BOOTS TOUR

Op 16 oktober staat Tricklebolt op het podium van Corneel in Lelystad! Een 70’s spirit, diepgeworteld in oost-Nederland en de drang om Rock ’n Roll weer een vleugje gevaar te geven. Tricklebolt is een krakend, schurend en zwetend muzikaal en sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Motörhead. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje en psychedelica, aangevuld met hooks en looks à la Fatal Flowers. Waan je volledig in een Easy Rider roadtrip terwijl Tricklebolt dit alles Lust for Life-energiek en met gepaste decibels je maagwand in ramt!

Na het uitbrengen van hun Drive In live album deze zomer kan Tricklebolt eindelijk het weilandzand van de puntlaarzen poetsen en hun Rock’n Roll gut feeling naar de Nederlandse clubs brengen. Dat de band dit inmiddels aardig onder de knie heeft bewezen ze meermalen, onder andere als support-act voor Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Extreme, Di-rect en Navarone.

Tijdschema:
20.30: Deur open
21.00: Support (t.b.a.)
22.00: Tricklebolt

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden ten tijde van het evenement. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen.

 

Naar de agenda