vr 17 mei - 2024 vrijdag 17 mei 2024

Get This Party Started! Met Tony Junior, Libardo & DJ Luuk

HET FEEST GEORGANISEERD DOOR JONGEREN

Klinkt als: Tony Junior, Libardo, DJ Luuk

Op vrijdag 17 mei vindt de tweede editie van Get This Party Started! plaats. Get This Party Started! is het event van Lelystad! Op deze editie staan niemand minder dan Tony Junior, Libardo en DJ Luuk! Daar moet jij bij zijn!

Tony Junior
Tony Junior is een van de meest herkenbare artiesten in de dancemuziek van vandaag. Zijn Rock ‘n Roll-uitstraling, zijn geweldige live-optredens en zijn uitstekende sets zorgen ervoor dat hij elk publiek kan laten rocken.

Zijn hele leven heeft het ritme door Tony’s aderen gestroomd. Toen hij twaalf was, verliet hij school om professioneel drummer te worden, muzieklessen te geven en op te treden met bands. Al snel kwam hij in aanraking met dancemuziek. Hij begon met produceren en DJ’en en brak een paar jaar geleden op grote schaal door met een reeks enorme samenwerkingen met o.a. Tiesto, Nervo, Kura, DVBBS en Steve Aoki. Sindsdien is Tony non-stop muziek blijven releasen op enkele van ‘s werelds meest gerespecteerde platenlabels, zoals Spinnin, Dim Mak, Musical Freedom, Maxximize en Smash The House.

Libardo
Libardo heeft al zo’n 3,5 jaar ervaring als DJ en beginnend Producer. In 2022 was hij zelfs de nummer 1 DJ van Flevoland (onder 18). Levi is een allrounder, maar draait voornamelijk big-room/trance.

DJ Luuk
Muziek zit voor DJ Luuk in zijn bloed. Sinds zijn zevende jaar speelt hij gitaar en op zijn veertiende kwam hij voor het eerst in aanraking met een draaitafel. Met name Martin Garrix heeft Luuk geïnspireerd en meegenomen in de wereld van elektronische muziek.

Luuk heeft zich op dit moment ontwikkeld tot een artiest die zijn publiek probeert te verrassen met ritmische platen, welke een combinatie zijn van Techno en House.

Let op: alleen toegang voor personen boven de 18 jaar. ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Dit is een verplaatst event, tickets die eerder gekocht zijn blijven geldig

Naar de agenda