za 30 sep - 2023 zaterdag 30 september 2023

Throw Your Own Party – Chavanté & Kleine John

HET FEEST VOOR JONGEREN DOOR JONGEREN

Op zaterdag 30 september vindt de tweede editie van Throw Your Own Party plaats. Throw Your Own Party is een feest dat wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad in samenwerking met Corneel. Deze editie zullen niemand minder dan Chavanté en Kleine John optreden! Daar moet jij bij zijn!

Chavanté & Kleine John
Een aantal jaren geleden zijn Chavanté en Kleine John begonnen met samen muziek maken. Waar Kleine John in eerste instantie bekend was van zijn YouTube-kanaal en vele vlogs , was Chavanté al miljoenen streams op weg! Samen bleken ze het perfecte duo te zijn en hebben ze vele hits gescoord. Hits zoals SKu sku ,Cest la vie en ZIna hebben miljoenen stream binnengesleept. Naast hun muziek zijn ze ook te zien op social media kanalen zoals TikTok en Snapchat.

Wil jij ook jouw eigen party plannen met Corneel of wil je meer informatie over Throw Your Own Party? Klik dan hier.

Let op:alleen toegang voor personen tussen de 13 & 17 jaar, op Throw Your Own Party is alcohol (hier kan op getest worden), drugs of tabak/vapen verboden. ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

 

Naar de agenda