vr 14 jul - 2023 vrijdag 14 juli 2023

Throw Your Own Party – Alessio & Blueprint

Het feest voor jongeren door jongeren

Vrijdag 14 juli is eindelijk zover, dan vindt de eerste editie van Throw Your Own Party plaats. Throw Your Own Party is een feest dat wordt georganiseerd voor en door jongeren uit Lelystad in samenwerking met Corneel. We knallen er deze editie meteen in met een heuse neon party met niemand minder dan Alessio en Blueprint! Daar moet jij bij zijn!

Alessio
Alessio, wiens achtergrond deels Italiaans is, wordt beschouwd als één van de snelst rijzende sterren in de muziekwereld.

Zijn debuutsingle “VijfZes” belandde meteen in de TOP 50 en sindsdien heeft Alessio niet meer teruggekeken. Zijn eerste solo single “1 Blik” kwam direct binnen op de 24e plaats in de TOP 50 en is een enorme hit onder jongeren. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Bizzey, Young Ellens en LA$$A, wat heeft geleid tot nummers als “Goofy” en “Deze Is Down”.

Blueprint
Blueprint heeft al zo’n 3,5 jaar ervaring als DJ en beginnend Producer. In 2022 was hij zelfs de nummer 1 DJ van Flevoland (onder 18). Levi is een allrounder, maar draait voornamelijk big-room/trance.

Wil jij ook jouw eigen party plannen met Corneel of wil je meer informatie over Throw Your Own Party? Klik dan hier.

Let op:alleen toegang voor personen tussen de 13 & 17 jaar, op Throw Your Own Party dus ook geen alcohol (hier kan op getest worden), drugs of tabak/vapen. ID is verplicht voor iedereen, vergeet deze dus niet. Zonder geldig ID geen toegang, ook niet met een kopie hiervan.

Naar de agenda