vr 16 dec - 2022 vrijdag 16 december 2022

This is LOVSKI

BOSNIAN TROPICAL ELECTRO

Helaas is This is LOVSKI op 16 december geannuleerd. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

This is LOVSKI is een feestje in het niemandsland waar iedereen welkom is en alles mogelijk is. De muziek, een mix van Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds, neemt je mee op een reis zonder grenzen. Naar een gouden zonsondergang, een dampend feest in een onontdekte stad, naar Oosterse fata morgana’s en rauwe werkelijkheden. This is LOVSKI brengt mensen samen en laat de wereld dansen! 

This is LOVSKI (Igor Sekulovic) is een producer, artiest en performer uit Bosnië en Herzegovina. Als 9 jarige vluchtte Igor voor de oorlog in Joegoslavië. Hij verliet zijn land, maar nam zijn passie voor de klanken van de Balkan met zich mee. Voorheen tourde Igor met zijn Balkan band Projekt Rakija langs de grotere Europese festivals. De band stond bekend om het energieke Balkanfeest dat ze het publiek creëerden.

In de zomer van 2018 besluit Igor te stoppen met Projekt Rakija en alle ruimte te geven aan een nieuwe worldbeat act waarin hij Zuidoost Europese klanken kan combineren met nieuwe elektronische producties. This is LOVSKI wordt opgericht, met shows op festivals als Lowlands, Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag als gevolg. Ook tourde This is LOVSKI langs zalen als Melkweg en Paradiso – en is het nu tijd om Corneel in te pakken!

 

Naar de agenda