vr 7 apr - 2023 vrijdag 7 april 2023

This is LOVSKI + DJ Versano

DANSBARE KLANKEN

In verband met onvoorziene omstandigheden is This is LOVSKI helaas geannuleerd. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

—-


This is LOVSKI, geboortenaam Igor Sekulovic, is een producer, artiest en performer uit Bosnië en Herzegovina. Als 9 jarige vluchtte Igor voor de oorlog in Joegoslavië. Hij verliet zijn land, maar nam zijn passie voor de klanken van de Balkan met zich mee. Op 7 april staat This is LOVSKI in Corneel.

Igor combineert de elementen van zijn Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds. Dit alles wordt vermengd met dansbare beats en catchy songwriting. Het resultaat? Bosnian Tropical Electro! Met zijn exotische surfsound en opzwepende energie weet hij zijn publiek mee te nemen in een eclectisch This is LOVSKI feest. De muziek neemt je mee op een reis zonder grenzen, naar een gouden zonsondergang, een dampend feest in een onontdekte stad, naar Oosterse fata morgana’s en rauwe werkelijkheden. This is LOVSKI brengt mensen samen en laat de wereld dansen.

This is LOVSKI komt niet alleen, hij neemt DJ Versano met zich mee, die je zou kunnen kennen van feestjes als Mama Africa en Vunzige Deuntjes, of van festivals zoals het Bevrijdingsfestival en Oh Oh Intro. Met iets meer dan 10 jaar draai-ervaring is hij al vanaf kleins af aan bezig met draaien. Verwacht een afro-infused set met hints naar techno, die perfect aansluit bij de muziek van This is Lovski.

Naar de agenda