vr 14 okt - 2022 vrijdag 14 oktober 2022

This is Jackson: THE HITS

EEN ODE AAN THE KING OF POP

This is Jackson: The Hits is verplaatst van 30 oktober 2020 & 29 oktober 2021 naar 14 oktober 2022. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze vervangende datum, je hoeft hiervoor dan ook niets te doen, de aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

Na een jaar lang met het iconische Thriller-album getourd te hebben, houdt This Is Jackson het deze keer eenvoudig. Ze spelen THE HITS en niets dan de hits. En dat zijn er nogal wat. This Is Jackson presenteert een avondvullende dwarsdoorsnede van alle mijlpalen uit het werk van Michael Jackson, zowel solo als uit de lange carrière met zijn broers in The Jackson Five. Die komen in zo’n moordend tempo voorbij dat je geen seconde rust krijgt, don’t stop dancing ‘til you get enough! Het podium is volledig aangekleed en ieder nummer wordt ondersteund door op maat gemaakte visuals.

Sinds 2016 brengt This is Jackson een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci – als Michael Jackson danser. This Is Jackson speelde al op festivals als Bospop en Huntenpop en deed begin 2019 een zeer succesvolle clubtour, en in 2022 is het tijd voor Lelystad!

 

Naar de agenda