vr 29 okt - 2021 vrijdag 29 oktober 2021

This is Jackson THE HITS

EEN ODE AAN THE KING OF POP

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Corneel besloten om This is Jackson THE HITS te verplaatsen van 30 oktober 2020 naar 29 oktober 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze vervangende datum, je hoeft hiervoor dan ook niets te doen, de aanvangstijd en locatie blijven hetzelfde.

Na een jaar lang met het iconische Thriller-album getourd te hebben, houdt This Is Jackson het deze keer eenvoudig. Ze spelen THE HITS en niets dan de hits. En dat zijn er nogal wat. This Is Jackson presenteert een avondvullende dwarsdoorsnede van alle mijlpalen uit het werk van Michael Jackson, zowel solo als uit de lange carrière met zijn broers in The Jackson Five. Die komen in zo’n moordend tempo voorbij dat je geen seconde rust krijgt, don’t stop dancing ‘til you get enough! Het podium is volledig aangekleed en ieder nummer wordt ondersteund door op maat gemaakte visuals.

Sinds 2016 brengt This is Jackson een ode aan The King Of Pop. Gewapend met een internationale negenkoppige liveband met Monty Wells op zang, aangevuld met vier top dansers én tweevoudig finalist van Turkey’s Got Talent – Fatih Kilci – als Michael Jackson danser. This Is Jackson speelde al op festivals als Bospop en Huntenpop en deed begin 2019 een zeer succesvolle clubtour, en in 2020 is het tijd voor Lelystad!

Naar de agenda