za 18 nov - 2017 zaterdag 18 november 2017

Thirty Dancing

Hét nieuwe dansfeest voor dertigers

Ook interessant
8 december: De Dijk
21 april: Edwin Evers Band

De officiële afterparty van LelySTART smaakt naar meer dus Thirty Dancing is terug!

Thirty Dancing is een landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers en biedt een compleet verzorgde dansavond uit. En dat sloeg ook aan in Lelystad. Wat hebben wij ontzettend veel leuke reacties ontvangen over de eerste Thirty Dancing in Poppodium Underground.  Voor je toegangskaartje krijg je een DJ die thuis is in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s.

 Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt!
Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

Minimale leeftijd van Thirty Dancing is 27. Bij twijfel wordt om een ID gevraagd.

Eten & dansen
Met je ticket ontvang je deze concertavond 5 Euro korting op tapas bij restaurant De Vier Engelen. Vermeld bij je reservering (verplicht) vooraf dat je een ticket voor dit concert hebt.

Naar de agenda