za 24 mrt - 2018 zaterdag 24 maart 2018

Thirty Dancing (uitverkocht)

Hét nieuwe dansfeest voor dertigers

Ook interessant
26 mei: Kick-off party Lelystadse Hippiemarkt
20 oktober: Forever Amy (UK)
20 november: Kim Wilde (UK)

Dertigers van Lelystad opgelet! Er komt een nieuwe editie van Thirty Dancing aan. Regel je oppas en koop snel je tickets want het gaat als een lopend vuurtje door de stad. Thirty Dancing is hot, het nieuwe dansfeest voor dertigers.

Thirty Dancing is een landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers en biedt een compleet verzorgde dansavond uit. En dat sloeg ook aan in Lelystad. Wat hebben wij ontzettend veel leuke reacties ontvangen over de eerste en tweede Thirty Dancing in Poppodium Underground.  Voor je toegangskaartje krijg je een DJ die thuis is in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s.

Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt!
Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

Minimale leeftijd van Thirty Dancing is 27. Bij twijfel wordt om een ID gevraagd.

Eten & dansen
Met je ticket ontvang je deze concertavond 5 Euro korting op tapas bij restaurant De Vier Engelen. Vermeld bij je reservering (verplicht) vooraf dat je een ticket voor dit concert hebt.

Naar de agenda