za 23 okt - 2021 zaterdag 23 oktober 2021

Thirty Dancing

Hét dansfeest voor dertigers

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het na 25 september nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of op papier te tonen aan de ingang. Meer info

EIN-DE-LIJK! Meer dan een jaar moesten jullie erop wachten, maar dit najaar is Thirty Dancing weer terug in Lelystad! Op zaterdag 23 oktober is je leukste dertigersfeestje Thirty Dancing terug in het gezellige Corneel voor weer een legendarische avond! We beginnen eerder dan normaal en dansen door tot de klok van 00:00 en natuurlijk zijn er de heerlijke welkomstdrankjes, funky gadgets, leuke mensen en top DJ’s zoals je dat van ons gewend bent! 

Tickets zijn nu beschikbaar en deze zijn uiteraard inclusief garderobe, gebruik van toiletten, lekkere hapjes en feestelijke extra’s. Het belooft een mooie en feestelijke avond te worden. We zien jullie graag op zaterdag 23 oktober bij het vertrouwde Corneel tijdens Thirty Dancing!

Let op: de tijden zijn in verband met het coronavirus aangepast 

Naar de agenda