za 23 okt - 2021 zaterdag 23 oktober 2021

Thirty Dancing

Hét dansfeest voor dertigers

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Vergeet hierbij ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Mocht je naar aanleiding hiervan niet meer kunnen of willen, vraag dan restitutie aan door een e-mail te sturen naar info@corneel.nl.

EIN-DE-LIJK! Meer dan een jaar moesten jullie erop wachten, maar dit najaar is Thirty Dancing weer terug in Lelystad! Op zaterdag 23 oktober is je leukste dertigersfeestje Thirty Dancing terug in het gezellige Corneel voor weer een legendarische avond! We dansen door tot de klok van 02:00 en natuurlijk zijn er de heerlijke welkomstdrankjes, funky gadgets, leuke mensen en top DJ’s zoals je dat van ons gewend bent! 

Tickets zijn nu beschikbaar en deze zijn uiteraard inclusief garderobe, gebruik van toiletten, lekkere hapjes en feestelijke extra’s. Het belooft een mooie en feestelijke avond te worden. We zien jullie graag op zaterdag 23 oktober bij het vertrouwde Corneel tijdens Thirty Dancing!

Tijden onder voorbehoud in verband met de coronamaatregelen.

Naar de agenda