za 8 feb - 2020 zaterdag 8 februari 2020

Thirty Dancing

Het dansfeest voor dertigers met leuke extra's

Thirty Dancing is sinds de introductie in Corneel een enorme hit in Lelystad. Alle vorige edities van dit populaire dansfeest voor dertigers waren al in de voorverkoop uitverkocht en zorgden zonder uitzondering voor fantastische avonden. In februari komt Thirty Dancing terug naar Lelystad!

Thirty Dancing
Thirty Dancing is een landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers en biedt een compleet verzorgde dansavond uit. Voor je toegangskaartje krijg je DJ’s die thuis zijn in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s.

Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt, en dat al tien jaar lang. Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

Naar de agenda