za 27 okt - 2018 zaterdag 27 oktober 2018

Thirty Dancing

Hét dansfeest voor dertigers met feestelijke extra's

Ook interessant
3 november: Zer00’s Heroes
19 januari: Dance Classics met Gerard Ekdom

Dertigers van Lelystad opgelet! Er komt een nieuwe editie van Thirty Dancing aan. Regel je oppas en koop snel je tickets want het gaat als een lopend vuurtje door de stad. Thirty Dancing is hot, de vorige editie in maart was al weken van tevoren uitverkocht. En omdat Thirty Dancing dit najaar 10 jaar bestaat pakken we extra uit! Met wat dat is nog een verrassing maar houd Facebook en onze website goed in de gaten.

Thirty Dancing is een landelijk zeer succesvol dansfeest voor dertigers en biedt een compleet verzorgde dansavond uit. En dat sloeg ook aan in Lelystad. Wat hebben wij ontzettend veel leuke reacties ontvangen over de vorige edities van Thirty Dancing in Corneel.  Voor je toegangskaartje krijg je een DJ die thuis is in de beste classics van toen en de hits van nu, een welkomstdrankje, hapjes en andere feestelijke extra’s.

Dat dertigers graag met generatiegenoten stappen blijkt wel uit het succes van het feest. Jaarlijks bezorgt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers door heel Nederland een avond uit waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt!

Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten namelijk vroeg op de avond, om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag.

Minimale leeftijd van Thirty Dancing is 27. Bij twijfel wordt om een ID gevraagd.

Naar de agenda