za 6 mei - 2023 zaterdag 6 mei 2023

THEM TWO – THE GOTCHA! CREW

THE LEGACY TOUR

Klinkt als: gotcha

Wie zich de dampende en spraakmakende optredens van Gotcha! herinnert, denkt waarschijnlijk het eerst aan frontmannen E1 ‘Rockattack’ Ten en Robadope Ro. Samen waren zij verantwoordelijk voor productie, muziek en teksten van de culthits ‘Words & Music from da Lowlands’, ‘Naked’ en ‘Mathilda da wicked witch’. Sinds de eerste twee en meest succesvolle albums stonden Ro en Ten niet meer samen op het podium… tot dit moment! Verwacht een funk feest, een uitbundige en eclectische old school hip hop viering van hun muzikale erfenis!

Nadat Ro na twee albums eind 1993 met een knal de groep verliet speelde de band met tussenpozen en in diverse samenstellingen tot 2015 door, waarna de dagen van de door George Clinton’s Funkadelic gezegende groep waren geteld. De twee gepokt en gemazelde ‘punks with funk’ hebben elkaar weer helemaal gevonden en gaan terug naar hun hiphop-roots onder de naam Them Two The Gotcha! Crew.

Als een presentje aan hun fans brengen ze als DJ & MC unit een ode aan hun repertoire met originele backing tracks, remixen en alternatieve versies van underground hits van Gotcha! en daarnaast en afhankelijk van de lengte van de set een selectie van werk uit hun catalogus van o.a. Trackaddicts, Lowlands Crew, The Lovefunk, Kraak & Smaak, OLaBOLA, Fatty Boom project, Nicotine en Paradise Funk.

Naar de agenda