za 3 okt - 2020 zaterdag 3 oktober 2020

Them Dirty Dimes – show 2

COCKTAIL VAN SWING, JAZZ, GYPSY EN BLUES

Ook interessant: Them Dirty Dimes (show 1)

Ze maakten allebei muziek, gingen naar dezelfde scholen en studeerden in dezelfde stad. Toch had het heel wat jaren nodig voordat de liefde voor jaren ’20 muziek zanger/gitarist Gijs de Groot en songwriter/gitarist Johan Stolk bij elkaar bracht. Zodra ze elkaar eenmaal hadden gevonden was het raak: binnen minder dan een jaar hadden ze met het Groningse ‘Them Dirty Dimes’ een album aan nummers en speelden ze de kleine zaal van de Oosterpoort en main stage van Patronaat plat. Nu is Corneel in Lelystad aan de beurt! Ook werd de band begin 2020 geselecteerd om mee te doen aan de Popronde, die begin 2021 zal gaan plaatsvinden.

Drummer Wessel de Vries en contrabassist Severiano Paoli zijn de motor, trompettist Joas Zuur brengt de nummers naar een hoger niveau. De gevarieerde set schiet van New Orleans swing naar late night jazz en van gypsy naar blues, maar door de pakkende stem en de details altijd direct herkenbaar als Them Dirty Dimes. De ambities zijn groot, en als rasechte sfeermakers kunnen ze niet wachten om de Nederlandse podia te veroveren.

Let op: Op deze datum vinden er twee concerten van Them Dirty Dimes plaats, let dus goed op voor welk concert jij tickets koopt en de bijbehorende tijden.Dit is een zit-concert. Er is alleen voorverkoop via onze website, dus geen deurverkoop. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel of De Kubus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de agenda