za 5 jun - 2021 zaterdag 5 juni 2021

The Wild Hunt

WIJ MOGEN WEER OPEN! EXCLUSIEVE MIDDERNACHT-SHOW

HOERA! Het is officieel: wij mogen op 5 juni weer open! Om dat te vieren kondigen wij met veel plezier een unieke middernacht-show van de Lelystadse band The Wild Hunt aan! We openen de deuren op het moment dat het 05 juni wordt, om 00:01 uur ’s nachts. Er gaat maar een beperkt aantal tickets in de verkoop, wees er dus snel bij. Het is een zit-concert en helaas is de bar gesloten, maar desalniettemin maken we er samen een te gek feestje van!

Je hebt de The Wild Hunt al eerder kunnen zien op verschillende online livestreams van onder andere Corneel, Flavourland en Utopodium, waar iedere keer het dak eraf ging met te gekke honky-tonk muziek. Met een voorliefde voor blues en rock ’n roll en een zwak voor country en folk, geeft The Wild Hunt een eigenzinnige twist aan Americana. Uit het leven gegrepen liedjes, recht vanuit het hart, maar altijd ruimte voor een feestje, en wat hebben we na al die tijd weer behoefte aan een feestje! Join The Wild Hunt, take the ride!

Dit is een zit-concert en helaas is de bar gesloten, omdat het concert na 22:00 uur ’s avonds plaatsvindt. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 werken wij met een strak schema, beperkte capaciteit en een ander protocol  dan gebruikelijk, waar ook aangepaste huisregels bij horen. Zo zorgen wij ervoor dat wij je op een zo hygiënisch mogelijke manier kunnen verwelkomen. Lees voor je bezoek door wat dit betekent voor jouw bezoek aan Corneel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tijdschema:
Deur open: 00:01 uur
Showtime: 00.15 uur
Deur Sluit: 01:00 uur

Naar de agenda