do 25 jan - 2024 donderdag 25 januari 2024

The Story Of Boybands

One Direction, Backstreet Boys, The Jackson 5 en *NSYNC

Klinkt als: One Direction, Backstreet Boys, The Jackson 5, *NSYNC

Charly Luske brengt samen met Leon Sherman en Tommie Christiaan de muziek van jouw favoriete boybands tot leven met The Story of Boybands. Dit dynamische trio zorgt voor een spetterende avond gevuld met alle enorme hits van boybands als Backstreet Boys, The Jackson 5, *NSYNC en One Direction. Maar ook bands zoals Five en Boyz II Men verdienen een plekje in deze show.

Verhalen over de bands, de bandleden, hun succes en schandalen; Story of Boybands geeft jou het complete plaatje. Laat je onderdompelen in de wereld van boybands, zing luidkeels mee met hun grootste hits en leer ze nóg beter kennen. Charly, Tommie, Leon en de band onder leiding van Nick Bult garanderen je dat het dak eraf gaat.

Eerder wist Luske al de harten van muziekliefhebbers te veroveren met zijn shows Story of George Michael en Story of Robbie Williams. Nu vindt hij het hoog tijd om de beste boybands ter wereld in de schijnwerpers te zetten. Het wordt een avond vol energie, nostalgie en onvergetelijke muziek van de boybands die je altijd al hebt bewonderd!

Kom alvast in de stemming

Naar de agenda