za 20 mei - 2023 zaterdag 20 mei 2023

THE ROCK CIRCUS – TALENT TOUR FLEVOLAND

Meld je aan en misschien sta jij wel op The Rock Circus festival!

Speel jij in een Flevolandse rock- of metalband en wil jij in november op The Rock Circus – het grootste indoor metalfestival van Nederland – spelen?! Op zaterdag 20 mei strijkt The Rock Circus talent Tour neer in poppodium Corneel in Lelystad en strijden bands om een plekje op dit festival. Geef je nu op via deze link! Wil je als bezoeker komen kijken? Koop dan een kaartje!

Wat is The Rock Circus Talent Tour?
The Rock Circus is een nieuw rock/metalfestival dat plaatsvindt van 3 tot 5 november 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch. De eerste bands die bevestigd zijn, zijn namen als Electric Callboy, Powerwolf, Epica en Cradle of Filth.

Voorafgaand aan The Rock Circus 2023 vindt The Rock Circus Talent Tour plaats, een talententraject en wedstrijd voor Nederlandse rock- en metalbands. Tien podia uit tien Nederlandse provincies scouten rock- en metalbands in hun eigen provincie om hen de kans te geven om op het festival te spelen, met op 20 mei de editie van Flevoland in Corneel.

Wie kan deelnemen aan de Talent Tour?
Jouw band speelt (hard)rock, metal, metalcore, danwel een mix/crossover. Minimaal de helft van de band + 1 bandlid komt uit de provincie waarin ze meedoen. Dus bestaat jouw band uit vijf leden? Dan moeten minimaal 3 uit de provincie komen. Ook is de hele band beschikbaar om bij winst het hele programma door te lopen (workshops, The Rock Circus 2023 en eventueel plek op hoofdpodium op The Rock Circus 2024). Coverbands kunnen niet meedoen. Een enkele cover in het repertoire is geen probleem, maar jouw band speelt voornamelijk eigen werk. Er is geen leeftijdsgrens voor de bandleden.

Kijk voor de volledige informatie hier

Naar de agenda