vr 7 feb - 2025 vrijdag 7 februari 2025

The Hunting Party + PsychoSocial

Linkin Park + Slipknot Tributes

Klinkt als: Linkin Park & Slipknot

Metalheads en Linkin Park en Slipknot fans opgelet! Op vrijdag 7 februari staan tributebands The Hunting Party en PsychoSocial bij ons in Corneel! Het beloofd een te gekke avond te worden!

The Hunting Party (Linkin Park Tribute)
Hoe kun je een band als Linkin Park beter eren dan met een keiharde show die je schor en badend in het zweet achterlaat? De vijf mannen van The Hunting Party zijn constant op jacht naar het volgende feestje en brengen je met passie, ervaring, energie en heel veel plezier de beste hits van de nu-metalhelden. Met hits als In The End, Crawling, Numb, What I’ve Done en One Step Closer waan je je zo weer in de zeroes. The hunt is on!

PsychoSocial (Slipknot Tribute)
Deze volledig op Slipknot-gerichte tributeband vertaalt de gestoorde metal-gekte van de 9 mannen uit Des Moines-Iowa,naar het lokale podium. Met monsterachtige energie, een explosieve performance, compleet met maskers en kostuums, is deze Tilburgse band een absolute knaller. Ze grijpen terug naar alle verschillende tijden van de band, zoals het zelfbenoemde debuutalbum en “Iowa”, maar ook van “Vol. 3: (The SubliminalVerses)”, “All Hope Is Gone”, “.5: The Gray Chapter” en het laatste album “We Are Not Your Kind” spelen ze nummers die de “Maggots”willen horen en meeschreeuwen.

Do you know what time it is? It’s time to go Psycho-Fucking-Social!!

Kom alvast in de stemming

Naar de agenda