za 13 nov - 2021 zaterdag 13 november 2021

The Doors in Concert

TRIBUTEBAND BRENGT HOMMAGE AAN HET AUTHENTIEKE GELUID VAN THE DOORS

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst van 12 december 2020 naar 15 mei 2021 13 november 2021. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, de locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Let op: wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden op het moment dat het evenement plaatsvindt. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma nu verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Vergeet hierbij ook niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen. Mocht je naar aanleiding hiervan niet meer kunnen of willen, vraag dan restitutie aan door een e-mail te sturen naar info@corneel.nl.  

The Doors in Concert live in Lelystad! De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengt een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, meer dan 45 jaar geleden.

The Doors zorgt in 1965 voor een explosie van psychedelische rock! Teksten over seks en drugsgebruik shockeren vriend en vijand, maar toch groeit ‘Light My Fire’ uit tot een wereldhit. Ruim 45 jaar na het overlijden van iconische frontman Jim Morrison brengt The Doors in Concert een authentieke hommage aan The Doors. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de kleinste details benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen die gelden ten tijde van het evenement. Daarom is het – indien er niets verandert aan de maatregelen – bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheckapp of coronacheck.nl aanmaken met een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Daar waar coronatoegangsbewijzen gelden, hoeft de anderhalve meter niet in acht te worden genomen.

 

Naar de agenda