za 5 mrt - 2016 zaterdag 5 maart 2016

The Brew (UK)

Onvervalste 60’s en 70’s rock met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin

Klinkt als: The Who, Led Zeppelin en Black Sabbath

Met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin staan de mannen van  The Brew garant voor een stevige pot gitaargeweld. Vanuit het kloppend hart van Grimsby England, gaat de band van succes naar succes sinds het releasen van hun internationale debuut The Joker in 2008. Met diverse studioprojecten en een geweldig live-album heeft dit trio zich ontwikkeld tot een gereputeerde rock band in heel Europa. Met hun album genaamd Control heeft The Brew de lat nogmaals hoger gelegd en dat is duidelijk te horen wanneer je de plaat aanzet. Zaterdag 5 maart komt The Brew naar Lelystad voor een lekker potje onvervalste 60’s’ en 70’s rock!

SUPPORTS: BIRDSHAKER + GROSS
De samensmelting tussen drums, gitaar en hammondorgel zorgt voor een bijzonder aangename sfeer binnen het genre waarin de driemans-formatie Birdshaker opereert. Sterk eigen materiaal met op z’n tijd een stevige cover staan garant voor mooie rock ’n roll!

Gross is een viermansformatie, voortgekomen uit een aantal vooraanstaande Lelystadse (amateur) bands (Jericho Pie, Wicked Fruit Company(WFC) en e-Tr@mp). Gross speelt eigen werk en hangt in het genre (Stoner) Rock, New Metal.

Naar de agenda